Lichtshow

Zie uw Tesla dansen op een gechoreografeerde lichtshow, op elk moment van het jaar. Open Toybox, tik op Lichtshow en volg de instructies.

Aanpasbare App Launcher

Versleep uw favoriete apps en zet ze op de gewenste plaats neer op de onderste menubalk zodat ze vlot toegankelijk zijn. U kunt de menubalk aanpassen door op het gewenste pictogram te tikken en het dan naar zijn nieuwe plaats te slepen. U kunt bedieningselementen voor climate control zoals stoelverwarming en ontdooiing aanpassen door op de temperatuur te tikken of naar boven te vegen vanaf de onderkant van het scherm.

Vereenvoudigde bediening

Het display is vereenvoudigd met de focus op navigate, media en de meest gebruikte bedieningselementen.

  • Voor ruitenwisser- en statusbalkinformatie tikt u op Bediening
  • Voor bedieningselementen voor opladen tikt u op Bediening > Opladen
  • Voor rit- en kilometertellerinformatie tikt u op Bediening > Ritten
  • Voor informatie over de bandenspanning tikt u op Bediening > Service

Dodehoekcamera

U kunt nu automatisch een live beeld van de dodehoekcamera bekijken wanneer u de richtingaanwijzer inschakelt. Tik op Bediening > Autopilot > Automatische dodehoekcamera om dit in te schakelen.

Waypoints bewerken

Herschik eenvoudig bestemmingen of voeg meerdere bestemmingen aan uw route toe met bijgewerkte aankomsttijden. Als u een stop wilt toevoegen of een rit wilt bewerken, start u een navigatieroute en tikt u op de knop Meer opties in de navigatielijst.

Live cameratoegang Bewakingsmodus

U kunt nu via de Tesla-app kijken of de omgeving van uw auto veilig is wanneer hij is geparkeerd voordat u naar uw auto teruggaat. Live camera is end-to-end versleuteld en niet toegankelijk voor Tesla. Tik op Bediening > Veiligheid > ‘Live camera bekijken via mobiele app’ op het touchscreen van de auto om dit in of it te schakelen.
Opmerking: Deze functie vereist versie 4.2.1 of hoger van de mobile app en Premium Connectivity.

Sonic the Hedgehog

Speel de originele Sonic the Hedgehog! Schiet razendsnel voorbij met de supersonische draaiaanval, trotseer de zwaartekracht in loopings en versla Dr. Eggman als de snelste egel aller tijden. Gotta Go Fast!

The Battle of Polytopia-multiplayer-ondersteuning

U kunt nu The Battle of Polytopia spelen met vrienden met de nieuwe multiplayer-modus.

Sudoku

Vul elk vakje in en geniet van dit klassieke logische puzzelspel met vijf moeilijkheidsgraden en slimme hints voor beginners.

Subwoofer

U kunt nu de subwoofer aanpassen door de Mediaspeler op te roepen en op het instellingspictogram > Toon te tikken.

Verbeteringen voor koude weersomstandigheden

Temperatuursvoorbereiding van het interieur is nu mogelijk via de Tesla-app bij een lager batterijniveau. Schakel climate control gewoon in via de Tesla-app en vervang de vorige instelling door op “Ja” te tikken in het bevestigingsvenster.
Opmerking: Om de batterij van uw auto te beschermen blijft climate control onbeschikbaar bij een extreem laag batterijniveau. Deze functie is alleen beschikbaar in de mobile Tesla-app versie 4.4.0 of hoger.

Automatische stoelverwarming

De stoelverwarming voor de eerste zitrij kan nu de stoeltemperatuur regelen op basis van de interieuromgeving en de temperatuurinstelling van de climate control. Tik op de temperatuurinstellingen om het HVAC-paneel te openen om toegang te krijgen tot de bedieningselementen voor stoelverwarming.
Opmerking: Het HVAC-systeem moet in de stand Auto staan om de automatische stoelverwarming te gebruiken.

Dashcamclips beheren

Verwijder eenvoudig alle dashcam-videoclips via het touchscreen door op Bediening > Veiligheid > Dashcam > Dashcamclips verwijderen te tikken.

Donker-modus

U kunt nu wisselen naar een donker scherm. Tik op Bediening > Scherm > Uiterlijk en selecteer Donker.

Kaartdetails verbergen

Vereenvoudig uw navigatieapp en verberg kaartdetails door op de speldknop op de kaart te tikken.