Geluidreductie kit voor deuren, achterbak en frunk – Tesla Model 3

49,99

Uitverkocht

Maak je Tesla Model 3 een stuk stiller met deze geluidreductie kit voor de deuren, achterbak en frunk (voorbak). Een onmisbare accessoire voor je Model 3! Bestaat uit tien rubberen afdichtingen waarmee je direct de belangrijkste geluidsbronnen aanpakt.

Voordelen
– Rijgeluid een stuk minder hoorbaar
– Een compleet pakket
– Gratis verzending

De Tesla Model 3 is door de elektrische aandrijving natuurlijk al behoorlijk stil maar juist hierdoor vallen de rijgeluiden extra op. Vooral op de snelweg wanneer je met hogere snelheid rijdt merk je dit. Met deze geluidsreductie kit (noise reduction) reduceer je dit geluid aanzienlijk waardoor je nog meer kunt genieten van je Model 3!

Waar komt het geluid vandaan?

De kit bestaat uit rubberen afdichtingen waarmee je in één keer de belangrijkste geluidsbronnen aanpakt. Dit zijn:

  • – 2 voordeur afdichtingen
  • – 2 achterdeur afdichtingen
  • – 2 voorpilaren afdichtingen
  • – 2 achterpilaren afdichtingen
  • – Voorbak (frunk)
  • – Achterbak

Pasvorm, materiaal en installatie

De afdichtingen (geluidsisolatie) zijn gemaakt van kwalitatief, duurzaam rubber en speciaal op maat gemaakt voor de Tesla Model 3. Ze zijn voorzien van plakstips waarmee je ze gemakkelijk monteert. Om de afdichtingen te monteren maak je eerst de oppervlakten goed schoon met een neutrale ontvetter, vervolgens plak je de afdichtingen vast met de plakstrips. Kijk voor voor een volledige instructie video. De werking van de afdichtingen is gemaakt voor temperaturen tussen: -40 en 80 °C.

Handleiding
Een beoordeling toevoegen

Privacy Preference Center