Complete deurhendel wrap – Model 3/Y

24,99
Wissen

Wijzig de kleur van de deurhendels van je Tesla Model 3 of Y met deze hoogwaardige wrap van TESBROS. Doordat de wrap de hele deurhendel bedekt zie je geen chroom meer voor het beste resultaat!

Voordelen
– Hoogwaardig wrapping materiaal
– Bedekt de volledige hendel, geen chroom meer zichtbaar
– Niet één maar twee sets zodat je altijd voldoende (reserve) materiaal hebt

Geef je Tesla Model 3 een andere uitstraling door het uiterlijk van de chrome handvaten volledig te veranderen. Kies voor satijn/mat zwart voor een subtiele uitstraling, ga voor de stoere zwarte carbon of neem de glanzende zwarte look. Deze wraps bedekken de volledige hendel waardoor er dus geen chroom meer zichtbaar is. (dit in tegenstelling tot sommige andere oplossingen die alleen op de buitenkant van de hendel worden gemonteerd.

Waar bestaat deze set uit

Met deze set heb je alles in huis om de vier handvaten van een andere look te voorzien. Het installeren is niet moeilijk maar moet wel nauwkeurig gebeuren, omdat een foutje menselijk is, leveren wij niet één maar twee sets! Hierdoor heb je dus altijd voldoende reservemateriaal in huis om een succesvolle makeover te garanderen! Ook zitten er schoonmaak doekjes en een dubbelzijdige rakel bij om de wrap goed te kunnen monteren. Op een rijtje:

  • – 2 sets van 4 stickers 3M 2080
  • – Schoonmaak doekjes
  • – Dubbelzijdige rakel

Bekijk voor de installatie de videoinstructie op deze pagina.

Deurhendel wrap - Model 3 installatie instructie

Een beoordeling toevoegen

Privacy Preference Center