Draadloze telefoon oplader – Model 3/Y

59,99

Uitverkocht

Met deze draadloze telefoon oplader hoef je nooit meer te klunzen met de oplaadkabel. Leg je telefoon, of (geschikte) telefoons want er is ruimte voor 2, simpel op de mat en het opladen begint. Door het gebruikte materiaal hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon verschuift! Een onmisbare accessoire voor je Model 3!

Voordelen
– Leg tot 2 telefoons neer en hij laad op!
– Voor Europa gecertificeerd (CE- en FCC)
– Gratis verzending

Eenvoudig te installeren. Je plaatst hem op de originele plek, en sluit de draden aan op de USB poorten. Leg je telefoon die geschikt is voor draadloos opladen op de mat en hij laadt vanzelf op. Je kunt 2 telefoons tegelijkertijd plaatsen en opladen. Ook kun je een telefoon liggend opladen. Bekijk onze product video voor meer informatie!

Bij de oplader worden USB splitters geleverd zodat je nog steeds andere zaken (zoals een USB stick) kunt gebruiken.

De laadmat is gemaakt van een materiaal waardoor je telefoon bij de scherpste bochten blijft liggen en is voorzien van Europese keurmerken. (zie onze video over een vergelijking van 2 opladers)

Laadstatus via 2 led-indicatoren :

Uit niet aan het opladen
Oranje aan het laden
Blauw klaar met opladen

Compatible met :

  • iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 +, iPhone 8, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini en  iPhone 12 Pro Max
  • Alle Qi-compatible Android telefoons

CE- en FCC-gecertificeerd

Product video

Artikelnummer TM3Y-100302 Categorieën , ,

Een beoordeling toevoegen

Privacy Preference Center